Élménytöltet kártyajáték

Hogyan töltöd a szilvesztert a gyerekeddel? Társasoztok? Filmet néztek? Érdekes játékokat játszotok? Ez mind-mind remek ötlet, viszont hoztam nektek egy még szuperebb tippet.

Az év végéhez közeledve jó összegezni az idei évet, meghallgatni egymás történeteit, valamint előre eltervezni a jövő évet.

Na de hogyan is kezdjünk hozzá a beszélgetéshez? Hiszen ha a családunkban ez nem megszokott, akkor gyorsan lapossá válhat a beszélgetés, vagy akár a gyerekek nem lesznek partnerek ebben, nem lesznek aktív részesei a játéknak.

A kulcsszó a játék! Játék közben a beszélgetés többé már nem tűnik görcsösnek, mindenki felszabadul és a játék örömébe feledkezve megismerhetjük egymás gondolatait, történeteit.

Éppen ezért állítottam most össze nektek egy fantasztikus kártyajátékot, mely 3 pakli kártyából tevődik össze és célja, hogy felidézzük az év emlékeit, történéseit, eltervezzük a jövő évet, valamint megismerhessük egymás történeteit, vagy akár újakat alkossunk, kortól függetlenül. 
Nincs más tehendőtök mint kinyomtatni a társasjátékot kétoldalas nyomtatásban, kivágjátok a kis kártyalapokat és élvezzétek a kötetlen beszélgetés örömét. 

A JÁTÉKOT IDE KATTINTVA ÉRHETITEK EL.

Jó játékot kívánunk!

Megosztás
Leopold Beáta
Leopold Beáta
"Vezesd őket, utat ne tévessz, / S magadhoz mindig hű maradj, / Mert élen állsz, és messze látszol, / Sose feledd: példa vagy!" – Nagy László –