Farsangi kvíz gyerekeknek

Az előző blogposztban 10+1 farsangi játékötletet osztottam meg veletek, de a mai napon is maradunk még a farsangi témánál, valamint a játéknál.

Egy különleges farsangi kvízzel készültem nektek, melyet akár közösen a családdal, barátokkal is játszhattok, vagy méginkább a gyerekekkel egy online tanóra keretein belül.
Utóbbi esetben a gyerekek akár a csevegésbe is beírhatják az általuk helyesnek vélt választ, így például a legtöbb szavazatot kapó opciót jelölhetitek meg helyesnek (a rendszer pedig természetesen visszajelez, jól jelöltetek-e).

Ha játék közben kedvetek támadna képet készíteni a szórakozásról, nyugodtan küldjétek el nekem is a Pedatöltet Facebook oldalán keresztül üzenetben, szívesen veszem! 🙂

Jó szórakozást kívánok, remélem sikerül újat és érdekeset tanulni a kvíz során!

(A kvíz itt töltődik be, melyhez kell körülbelül 1 perc, ha azonban új fülön szeretnéd elérni, itt a link hozzá: https://interacty.me/projects/abd8bda481c39335 )

Megosztás
Leopold Beáta
Leopold Beáta
"Vezesd őket, utat ne tévessz, / S magadhoz mindig hű maradj, / Mert élen állsz, és messze látszol, / Sose feledd: példa vagy!" – Nagy László –